Tæppeforhandler i Ballerup, København, Nord Sjælland

Tæppefagmand

Hjælp til valg af den rigtige gulvbelæninger–  i hele Stor Københavnområdet.

Få hjælp af vor faguddannede konsulenter, der gerne vil rådgive og hjælpe dig med det helt rette valg af den helt rigtig gulvbelægnings type, og farve valg, og kommer gerne med ideer. Vi udføre opgaverne levering og montering, og hjælper gerne med aftagning af eksisterende belægning og bortskaffelse, samt møbelflytning, og eventuelt maling/tapetsering gardiner og meget mere, ring eller mail med telefon nr. og vi vil kontakte dig og aftale et uforpligtende møde.

tæppe køb

tæppe køb er en af Københavns ældste gulvbelægningsforretning. Lige siden 1962 har tæppe køb leveret tæpper og andre former for gulvbelægning til vores kunder. Der er igennem årenes løb sket meget, og i dag er tæppe køb gået fra at være en ren tæppeforretning til at være et større firma med en erhvervsafdeling og en butiksdel. I butiksdelen sælger vi og servicere private kunder. Endvidere har vi vores tæppebus der kører ud ALLE DAGE mellem 8.00 – 20.00 og giver gratis fremvisning af prøver, opmåling og tilbud. Vi vil gerne holde fast i vor fornemste opgave at servicere alle vor kunder, derfor tillader vi os at have et slogan.  os med den allerbedste service.

Udvalg

Her hos tæppe køb kan din tæppefagmand hjælpe dig med alt inden for væg til væg tæpper, trægulve, vinyler, linoleum, kork, Kelimtæpper, gulvtæpper, edb gulve, Wiltontæpper og meget mere.

Såfremt du har spørgmsål vedrørende vores services eller produkter er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også ringe for at få en konsulent ud til dig privat. Vores tæppebus kører alle ugens dage, fra klokken 8.00 til 20.00.

Din tæppefagmand fra tæppe køb tilbyder service i hele København samt nærliggende byer.

Telefontider

Telefonen er åben alle dage fra klokken 8.00 - 20.00

Ring på 51 77 17 04


Åbningstider

Mandag-Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 13.00


Tilmeld nyhedsbrev

* Påkrævet